Kennismaken met sport en bewegen voor 55+

14-12-2017

In de 2e week van januari start Sportservice Ede met Ede Beweegt. Het is een sport- en beweegprogramma voor iedereen van 55 tot 105 jaar. Het programma start met een beweegadvies op maat. Met dat advies in de hand kunnen deelnemers doorstromen naar een lokale sportaanbieder of het sportintroductieprogramma Ede Beweegt.

Tijdens het beweegadvies worden een aantal testen afgenomen zoals het opmeten van de bloeddruk en knijpkracht. Aan de hand van de uitkomsten wordt op maat gesneden informatie gegeven over de mogelijkheden voor sport- en bewegen in de buurt.

Vervolg is een 14-weekse sportintroductieprogramma waarin wordt gewerkt aan uithoudingsvermogen en kracht en waarbij wordt kennisgemaakt met verschillende Edese sportaanbieders. Wie bepaalde klachten of beperkingen heeft kan ook met het advies op maat kennismaken met het lokale sport. Kortom het programma is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie.

Aanmelden voor het sportprogramma en de beweegadvies momenten kan nog steeds! Neem hiervoor contact op met Annelies van Gelder van Sportservice Ede via annelies.vangelder@sportservice-ede.nl of 06 52 67 78 92 of kijk op www.sportservice-ede.nl/edebeweegt. Daar is ook meer informatie te vinden.